Harley-Davidson 2022: Nye farver og udstyrsopgraderinger

Den 26. januar løfter Harley-Davidson sløret for helt nye modeller under temanavnet “Further, Faster”. Men allerede nu melder amerikanerne ud om en række opdateringer på de eksisterende modelserier.

Faceliftet på den nyligt lancerede Sportster S er begrænset til to nye farver til 2022-sæsonen. Vivid Black får selskab af White Sand Pearl og Mineral Green Metallic.

Allroaderen Pan America 1250 Special får et mere læsbart TFT-display samt den nye farvemulighed Fastback Blue/White Sand. Desuden er Hill hold-start nu aktiv i tre til fem minutter i stedet for de foregående 10 sekunder.

På cruiser-modellerne handler opdateringerne i høj grad om nye farver. På Softail Standard bliver egerhjulene dog afløst af støbte Annihilator-alufælge i sølvfinish. Street Bob 114 får samme opdatering, men dens støbte fælge kommer i blanksort finish. Fat Boy 114 blander sig i konkurrencen om fælgdesign med nye Lakester-hjul med 11 turbineagtige eger med åbent center, som dermed afløser modellens traditionelt lækkede fælge. Hertil kommer ændret logo og grafik på tanken. Fat Bob 114 har også fået ny oval tankgrafik til 2022 med bogstaverne H-D indsat i bunden af feltet.

Heritage Classic 114 bliver kromfinish en ny mulighed, men udgaven med sort finish har også nogle nye stylingelementer at byde på. V2’erens øverste vippearmsdæksel, knastakseldæksel, gearkassedæksel og primærdæksel står i rynket sort, mens nederste vippearmsdæksel som kontrast er i blank sort. Samme finish har bagskærmens stræber, forlygteholder og beslagene til vindskærm og blinklys, som dermed matcher modellens sorte spejle og gaffelbroer, de sorteloxerede hjulnav og fælge samt den matsorte udstødning med forkromede ender. Heritage Classic 114-modellen i kromfinish fås med sorte 9-egers støbte alufælge eller med forkromede egerhjul. Den sorte version fås som ekstraudstyr med sorte 9-eger støbte letmetalfælge eller med sorte egerhjul.

Det er også nye farvemuligheder, der skal tiltrække køberne til Grand American Touring-modellerne Road King, Road King Special, Street Glide Special, Road Glide Special, Ultra Limited og Road Glide Limited i 2022-årgangen. Rent teknisk er der ikke ændringer.

Annonce

Annonce