Harley-Davidson Aalesund går videre til Battle of the Kings-finalen

Afstemningen om at komme i finalen i Battle of the Kings III-konkurrencen er nu afsluttet. Næsten 100.000 stemmer blev tastet ind fra d. 16. januar til d. 14. februar, og Harley-Davidson Aalesund i Norge og deres “Dirt Scrambler” vandt den nordiske konkurrence. Nordmændene er dermed videre til Battle of the Kings-finalen 2017, der afgøres på EICMA-udstillingen i Milano i november.

220 Harley-Davidson-forhandlere i 21 lande konkurrerer om at lave de fedeste Dark Custom-ombygninger. Ved finalen på EICMA-udstillingen vil et ekspertpanel afgøre, hvem der er Europas Custom King, og her er H-D Aalesund og ”Dirt Scrambler” altså blandt finalisterne. Ikke alle finalister er fundet endnu.

På Motorshow i Herning og på MC-udstillingen i København var der stor interesse for Dark Custom-ombygninger. Harley-Davidson udstillede ombyggede modeller og udvalgte dele og tilbehør fra H-D’s sortiment inden for Parts & Accessories, og rigtig mange mennesker ville høre mere om mulighederne, om priser, og om hvordan de kom i gang. Med mere end 10.000 dele at vælge imellem er der uendelige muligheder for at skabe et unikt design efter egen smag. Det hele starter med en rå Dark Custom motorcykel, se her: www.h-d.com/darkcustom

Annonce

Annonce

Screenshot