Harley-Davidson inviterer til fest i Andalusien

24th HOG Rally Image 2Det skønne Andalusien på Spaniens sydkyst danner rammen om Harley-Davidson’s 24. European H.O.G. Rally i dagene fra den 18. til 21. juni 2015. Tusindvis af kørere fra hele Europa vil over de fire dage komme til de luksuriøse omgivelser ved Puerto Sherry mellem Cádiz og Jerez.

Deltagerne kan nyde den dejlige Andalusiske sol, mens de kører omkring på vejene i den dejlige spanske natur. Med de billedskønne veje ude ved kysten med udsigt over Middelhavet til de sneklædte Baetic Mountains vil næste års event blive et rent paradis for Harley-kørerne.

24th HOG Rally Image 1Harley-Davidson og H.O.G. opfordrer alle kørere til at booke sig ind tidligt til denne eksklusive event, hvor alle der kommer fra Europa kun kan deltage med billet. Der loves masser af underholdning over de fire dage i den forlængede weekend, herunder også muligheden for at få en prøvetur på de nyeste Harley-motorcykler og deltage i den traditionsrige parade, som er en af de største begivenheder hen over weekenden. Man kan også glæde sig til ai opleve den populære Harley-Davidson Jumpstart Experience og Custom Bike Showet.

Harley-Davidson og H.O.G. har holdt mange store events i Europa, Mellemøsten og Afrika, siden H.O.G. blev etableret i 1983. Tidligere i år var H.O.G. vært ved det 23. European H.O.G.-event i Biograd i Kroatien.

Flere informationer om 2015-eventen vil følge senere, herunder tilmeldinger, reservationer samt program for musik og underholdning.

Her kan du finde yderligere information.

Annonce

Annonce

Screenshot