Harley-Davidson præsenterer de nye 2020-modeller

Harley-Davidson er altid tidligt ude med præsentation af nyhederne for den kommende årgang, og 2020 er ingen undtagelse. I dag har producenten fra Milwaukee løftet sløret for næste års program.

Det rummer bl.a. den nye Low Rider S, en performance-cruiser med mørk, aggressiv fremtoning både i attitude og ydevne. Road Glide Limited er det nye medlem i Touring-familien. En komplet udstyret Grand Touring-maskine med 114 kubiktommer slagvolumen i V2-motoren og et væld af udstyr. CVO-programmet rummer nu også en specialbygget Trike-model, den nye CVO Tri Glide med en lang række eksklusive funktioner. Blandt 2020 Harley’erne er også elmotorcyklen LiveWire, der snart kommer til Danmark.

Harley-Davidson’s 2020-nyheder omfatter også nye teknologiske funktioner. H-D Connect service giver mulighed for at oprette forbindelse til motorcyklen via en Harley-Davidson-app på din smartphone. Du kan checke motorcyklens brændstofniveau, spore dens placering, få sikkerhedsalarmer og meget mere.

Samtidig introduceres Reflex Defensive Rider Systems, der er fællesbetegnelsen for en række sikkerhedsfunktioner såsom traction control, motorbremsestyring og kurve-ABS, som bliver standardudstyr på alle Touring-modeller (undtagen Electra Glide Standard og Road King-modellerne), CVO’erne, Trike-modellerne og LiveWire.

Annonce

Annonce

Screenshot