Hattrick i Roskilde: Jens Winther igen kåret som Årets Honda MC Værksted

For tredje år i træk kan Jens Winther Roskilde lade sig hylde med titlen som Årets Honda MC Værksted.  Mads Hansen
(i midten) fra Honda Danmark overrakte trofæet til værkfører Michael Krygermeyer (th) og indehaver Jens Winther (tv).

For tredje år i træk kunne Jens Winther Roskilde løfte trofæet som vinder, da Årets Honda MC Værksted 2022 blev kåret.

Jens Winther Roskilde er blandt de største forhandlere af Honda-motorcykler i Danmark. Udover at sælge motorcyklerne er det altså lykkedes for folkene hos Jens Winther at være bedst til at servicere kunder og motorcykler i hele Danmark. Hvilket kåringen som Årets Honda MC Værksted er det synlige bevis på.

Det er en anerkendelse, som er værdsat hos Jens Winther Roskilde, der i mere end 10 år har haft Honda-vingen på facaden som autoriseret forhandler og værksted med en stor og loyal kundeskare som følge. 

– Vi er vanvittigt stolte og glade for udnævnelsen. Ikke bare i år, men for tredje år i træk, siger indehaver Jens Winther og fortsætter:

– Vores dygtige mekanikere på mc-værkstedet, med værkfører Michael Krygermeyer i spidsen, gør hver dag deres bedste, og det er et enormt skulderklap til hele teamet, siger Jens Winther i forbindelse med overrækkelsen af det synlige bevis på hæderen.

Hos den danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, som står bag kåringen af Årets Honda MC Værksted, er man meget tilfreds med den indsats, Jens Winther Roskilde yder i dagligdagen for de mange Honda-kunder.

– Vi er meget glade for, at give prisen som Årets MC Værksted til Jens Winther Roskilde for tredje år i træk. Kunderne hos Jens Winther Roskilde er meget trofaste, fordi de ved, at de her altid kan stole på at få den høje Honda-kvalitet og en værdifuld og ærlig rådgivning, når de overlader deres Honda til Jens Winther Roskilde. Det giver en høj kundetilfredshed, at Jens Winther Roskilde til fulde lever op til den standard, Honda gerne vil stå for, konstaterer salgschef Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

Annonce

Annonce