Heidi er Danmarks bedste mc-sælger

2018 blev endnu et succes-år for Jensens Motorcykler. Heidi Friis er salgschef, og med et salg på hele 416 maskiner sidste år er hun klart den bedste herhjemme til at lange de tohjulede over disken.

Gennem hele 2018 har Jensens Motorcykler i Horsens formået at udbygge deres position som den mc-virksomhed herhjemme, der sælger flest motorcykler. For bare en håndfuld år siden var det udelukkende brugte maskiner, som der blev solgt fra Kometvej 1 i den sydlige del af den jyske købstad, men i dag forhandler Jensens Motorcykler fire forskellige mærker.

– Vi lagde ud med at blive forhandlere af Honda og KTM, og siden fik vi så amerikanske Indian med. Og sidste år kom det fjerde æg ned i kurven i form af Husqvarna, fortæller Heidi Friis, der er den sælger i virksomheden, der får lukket flest slutsedler.

– Vi har haft nok at se til, for vi solgte i 2018 samlet set 850 motorcykler, og jeg har stået for de 416 af dem. Altså næsten halvdelen. Det er ny personlig rekord, for året før nåede jeg ”kun” op på 396 eksemplarer.

Honda er det bedst sælgende af husets fire motorcykelmærker med et samlet 2018-salg på 170 styk. De 108 af dem stod der Heidi Friis på.

– Honda er jo også et af de bedst sælgende motorcykelmærker helt generelt her i Danmark, så det smitter selvfølgelig af. Men også KTM har vi haft travlt med – dem røg der 120 eksemplarer af i 2018, påpeger Heidi Friis, der selv håndterede de 46 af dem.
Motorcyklerne fra den noget mere luksuriøse producent Indian har hun solgt 15 af, mens de andre i forretningen har taget sig af de resterende 25 styk, som blev solgt i 2018. Samlet set har salgschefen hos Jensens Motorcykler altså formået at sælge næsten hver anden af de 850 motorcykler, som er trillet ud fra matriklen.

– Nu har vi fået Husqvarna ind i vores forretning, og jeg glæder mig til, at også det svenske mærke kan bidrage til yderligere salgsfremgang i 2019, erkender Heidi Friis.

De mange kunder hos Jensens Motorcykler kan i øvrigt også få assistance i det østlige Danmark.

– Vi har altid haft mange kunder fra Sjælland, så det giver rigtig god mening både for kunderne og for os, at vi nu har etableret et samarbejde med mc-forretningen ”Toys 4 Boys” i Slagelse, hvad angår KTM og Indian-mærkerne. Forretningen kan nås på tre kvarter fra indre København, og det er hele turen værd, påpeger Heidi Friis.

Hun har solgt motorcykler i adskillige år og var i øvrigt indehaver af Honda-forhandlingen i Horsens, før den i 2014 blev en del af Jensens Motorcykler, der var – og fortsat er – ejet af Brian Jensen.

Annonce

Annonce