Helt ny Yamaha MT-09 SP

For nylig præsenterede Yamaha 2021-udgaven af MT-09 med en helt ny motor, nyt stel og et radikalt nyt afklædt design, der fremhæver modellens rå og muskuløse udseende. Nu følger Yamaha op med en ny version af MT-09 SP – en endnu skarpere og mere eksklusiv variant af japanernes populære streetbike.

MT-09 SP’s nye R1M-inspirerede Icon Performance-lakering har blå/sorte farver i flere toner på tanken og luftindtaget, hvilket giver SP’en et endnu mere aggressivt og eksklusivt look.
Ud over den omfattende elektronik, der er tilgængelig på standardmodellen til MT-09, har MT-09 SP et fartpilot-system, som er et plus for komforten. SP-chauffører kan vælge at aktivere cruise control-systemet ved hastigheder over 50 km / t og i 4. eller et højere gear. Når hastigheden er indstillet, kan den øges 2 km/t ad gangen ved et tryk på en knap. Hastigheden kan også øges støt ved at holde knappen nede. Fartpilot-systemet slukker, når der bruges bremser, kobling eller gas.

KYB-forgaflen med premiumspecifikation har 41 mm ben med DLC (Diamond Like Coating) og den er fuldt justerbar med mulighed for indstilling af fjederforspænding, retur- og kompressionsdæmpning (lav og høj hastighed).

For at matche den effektive forgaffel har SP en Öhlins-bagdæmper, som er udviklet eksklusivt til denne model. Også her er der fuld justeringsmulighed af kompression- og returdæmpning samt fjederforspænding, som nemt reguleres med et håndhjul.

MT-09 SP’s sæde fremstår eksklusivt med kontrastrige dobbeltsømme, og svinggaflen har en speciel børstet og anodiseret overflade. Andre SP-specifikke detaljer er de sort-anodiserede detaljer (styr, bremse- og koblingsgreb), tonede bremsevæskebeholdere og det sorte kædehjul bag.

Prisen lander på 142.990 kr.

Annonce

Annonce