Henrik Tang er tilbage som mc-rejsearrangør

Tilbage i 2019 valgte Henrik Tang at give stafetten videre i Motour, men nu har han besluttet sig for at starte et lille rejsebureau igen. 

– Jeg fandt ud af, at det var lidt for tidligt at gå på pension, og mange gamle gæster har spurgt mig, om jeg ikke skal lave lidt mc rejser igen. Det har jeg overvejet over længere tid, og vil gerne lave lidt igen, og helst de spændende og detaljerede rejser, jeg er kendt for at lave, fortæller Henrik. 

Rejserog.dk er navnet på specialrejsebureauet, som Henrik Tang har startet i 2023. Websitet www.rejserog.dk blev åbnet 19. januar, og i 2023 er der tre rejser med turleder på programmet. 

– Alle rejser er kendetegnet ved at være detaljeret med gode hoteller, mange oplevelser og flotte veje. Der er en rundrejse i Tyskland i Kristi Himmelfartsferien. Den sælges også som to mindre rejser, hvor man kan vælge en kort rejse i den del af Kristi Himmelfarts-ugen, der passer en bedst. 

Der er desuden en stor 15-dages rundrejse gennem altid populære og spændende Frankrig i juli måned og en helt ny og spændende rundrejse i Tjekkiet i august. Rejsen går hele vejen rundt i Tjekkiet med spændende ruter og fine besøg, ligesom der er et 5-stjernet hotelophold i James Bonds hotel fra filmen ”Casino Royale”. Her kan man tillige tilvælge tre ekstra nætters eksklusivt spaophold i Europas flotteste Unesco kur-by, fortæller den genstartede arrangør.

Alle rejser garanteres gennemført, og der vil være to turledere på hver rejse. Se flere detaljer og informationer på hjemmesiden Rejserog.dk.

Udover motorcykelrejserne med turleder byder Henrik på en 15-dages rundrejse til Nordkap. Her er der en fast rejseperiode med den helt rigtige rute og ophold på 3- og 4- stjernede hoteller gennem Skandinavien. 

– Der er ingen turleder på rejsen, og tanken er, at man tilmelder sig individuelt og rejser individuelt – og møder andre danskere på ruten og hotellerne, fortæller Henrik. 

Det betyder, at man er sikker på gennemførelse af rejsen, men ingen er afhængige af at følge hinanden, og såvel bilister som motorcyklister kan deltage. På denne rejse får deltagerne gratis GPS-ruter og halvpension på udvalgte hoteller.

Planen for Henrik Tangs rejsebureau Rejserog.dk er også at tilbyde kør selv-rejser til Skandinavien, de baltiske lande, Skotland og Europa. Disse rejser bliver præsenteret i løbet af 2023 og laves på basis af Henriks talrige rejser i Europa. Foruden kør selv-rejserne for motorcyklister bliver der arrangeret specielle kør selv-rejser for el-biler og klassiske biler og cabriolets.

Se rejserne på www.rejserog.dk. Her kan du tilmelde dig nyhedsmailen følge med i, hvad der sker hos Henrik Tang.

Annonce

Annonce