Her er videoen, der gav Luis Castilla drømmejobbet hos Harley-Davidson

Luis-04Efter at have annonceret det ultimative drømmejob og søgt efter en passioneret motorcykelkører har Harley-Davidson nu fundet den rigtige profil til Discover More 2015 Tour. Luis Castilla er manden, der bliver frontfigur i sommerens motorcykeleventyr.

Det bliver dermed Castilla, der skal tage ud på en to-måneders tur rundt i Europa på en Harley-Davidson Street Glide Special med alle udgifter betalt og et honorar på 25.000 euro – og så får Castilla endda lov til at beholde Harley’en efter turen.

Luis Castilla er omhyggeligt udvalgt blandt mere end 10.000 ansøgere fra 27 forskellige lande. Der har været mange særdeles kvalificerede ansøgninger, mange af dem med video, til stor inspiration for Harley-Davidson teamet. Men Luis’ enorme passion for at køre på motorcykel, opsøge nye eventyr, møde nye mennesker og i det hele taget hans smittende tilgang til udfordringen, gav ham det eftertragtede job.

Castilla vil nu starte med at planlægge sit livs eventyr, så han med forventet start sidst i maj er klar til at tage ud på nogle af de bedste ture rundt om i Europa. Han vil blive fulgt tæt af et professionelt filmhold for at dokumentere og dele oplevelsen på de sociale medier og på en blog på hjemmesiden www.greatestrides.eu.

Se Luis Castillas ansøgning på video herunder

For yderligere information om Discover More 2015 Tour og for at dele dine bedste ture samt følge Luis Castilla på hans livs eventyr, besøg www.greatestrides.eu.

Annonce

Annonce

Screenshot