Her kommer Triumph’s nye Street Triple RS

Triumph løfter nu sløret for næste generation af Street Triple RS. 2020-udgaven af den sprøde mellemklasse-streetfighter har Euro5-opdateret motor, som producerer ni procent større kraft i mellemområdet og topper med et drejningsmoment på 79 Nm ved 9350 o/m. Maks.-effekten hedder fortsat 123 hk ved 11.750 o/m.

Kræfterne afleveres via de fem køreprogrammer Road, Rain, Sport, Track og dit helt eget programmerbare. En ny udstødningknast og reduceret masse på krumtap, kobling og balanceaksel skærper gasresponsen og er med til at forbedre trækket ved lave omdrejninger.

Gearkassens udvekslinger er reduceret i 1. og 2. gear for at gøre accelerationen mere agressiv, og en tovejs quickshifter sikrer bløde, koblingsfri op- og nedgearinger. RS har desuden fået et friskere design med nye LED-lygter.

Tørvægten hedder 166 kg. Andre godbidder er Showa 41 mm BPF-forgaffel, fuldt justerbar Öhlins STX40-bagdæmper samt radialmonterede Brembo M50-monoblokcalipere på forhjulets to skiver.

Den nye Street Triple RS kommer i to farvekombinationer: Matsort/sølv/gul og sølvgrå/rød/sølv. Nyheden vil formentlig komme til at koste omkring 170.000 kr., og måske er den i butikkerne inden jul.

Annonce

Annonce

Screenshot