Honda erkender fejl: Sidetasker følger ikke med

Den danske Honda-importør lod sig rive lidt for meget med af begejstringen, da de for to uger siden fortalte, at sidetasker er en del af den alenlange liste over standardudstyr på NT 1100. Det gør de ikke. Men den nye touringmaskine fra Honda giver fortsat rigtig meget for pengene.

Honda’s nye touringmaskine NT1100 er en af de helt store nyheder i 2022, og den har også allerede høstet mange anmelderroser. Den danske Honda-importør var derfor meget begejstret, da den nye model blev præsenteret sidst i oktober.

– Desværre lod vi os rive lidt for meget med af begejstringen for den nye NT 1100, som både vi og markedet har ventet med spænding på i lang tid. Vi fik desværre fejlagtigt meldt ud, at standardudstyret inkluderede sidetasker – det var forkert. De originale sidetasker kan tilkøbes i en tourpakke til 8900 kr., siger Morten Agerbæk, administrerende direktør hos den danske Honda-importør. Han er ked af, at det har været meldt ud, at sidetaskerne var en del af standardudstyret.

– Derfor har vi valgt at give et introduktionstilbud på den første sending fra Honda på 24 stk. NT 1100. I introduktionstilbuddet medfølger således en Tourpakke med originale Honda-sidetasker til nul kroner. Sidetaskerne har som sagt en værdi på 8900 kr., fortæller Morten Agerbæk, der trods ærgrelsen over den fejlagtige udmelding glæder sig over, at den nye NT 1100 blev godt modtaget på den netop overståede motorcykelmesse EICMA i Milano.

– Vi var selvfølgelig spændt på, om de mange positive meldinger om den nye NT 1100 holdt stik, når vi så den i virkeligheden. Den overraskede endnu mere positivt end forventet. Den er lavere og mere smidig, end det så ud til på billederne, og så har den samtidig en super god siddekomfort, fortæller Morten Agerbæk efter hjemkomsten fra Milano. 

– Efter vi har oplevet den nye NT 1100 live, er vi fortsat glade for, at vi kan tilbyde den med en lang udstyrsliste til under til 200.000 for DCT-versionen og under 180.000 for versionen med manuelt gear, siger Morten Agerbæk. 

Som standard leveres NT 1100 med varme i styrgummiet, cruise control, midterstøtteben, 6,5” TFT touch-skærm med Apple Carplay, Android Auto og Bluetooth, justerbar vindskærm, Honda Selectable Torque Control og Wheelie Control, en elektronikpakke med tre standard køreprogrammer (By, Regn og Tour) samt to individuelle, man selv kan programmere.

Annonce

Annonce