Honda startede sæsonen

Jens og CarstenMc-sæsonen startede officielt lørdag den 1. marts, og Honda hilste foråret velkommen med præsentation af deres 2014-modeller. Lørdag skete det hos Chevrolet i Roskilde, og søndag på Kongensbro Kro i Ans.

Ved de to arrangementer havde publikum mulighed for at se Honda’s mange 2014-nyheder. Begge steder kunne man glæde sig over stor publikumsinteresse, og de mulige kunder havde deres lokale Honda-forhandlere lige ved hånden. På Sjællands-siden var Jens Winther fra Roskilde på plads, og i det jyske, hvor arrangementet strakte sig over seks timer, var folk fra FrIIS MC, Rydberg MC, Midtjysk MC og Brd. Sejr beredvillige med info om Honda’s 2014-program.

I Ans kunne man også få en snak med Carsten Mortensen fra Bridgestone, som jo er storleverandør af OE-dæk til Honda. På billedet står Carsten side om side med produktchef Jens T. Hauge fra Honda-importør Vilh. Nellemann A/S og beundrer den nye CB 650 FA. Ja, den er smart i gul, men bliv nu ikke forelsket, for motorcyklen med den rå farve er allerede på vej til Tyskland. Herhjemme fås 650’eren “kun” i matsort og den Honda-traditionelle tricolour.

Læs mere om Honda-nyhederne på www.honda-mc.dk

Annonce

Annonce