Honda udvider forhandlernettet i Nordsjælland

Den danske Honda-importør oplever en stigende efterspørgsel efter motorcykler fra det japanske mærke og opruster nu med en ny forhandler. Denne gang i Nordsjælland, hvor CPH Motorcykler med udgangspunkt i forretningen i Kvistgård vil sikre Honda lokal repræsentation med forhandling af både nye og brugte motorcykler samt fuldt autoriseret Honda-serviceværksted.  

CPH Motorcykler ApS drives af Ragnar Lauritzen og René Fitzwilliams i partnerskab, og begge har gedigen erfaring fra både motorcykel- og bilbranchen. 

– Vi har gennem de seneste år med stor fornøjelse drevet forretning baseret på vores værksted og salg af brugte motorcykler, men kunne klart fornemme et udækket behov i området for en autoriseret Honda-forhandling. Honda-mærket stemmer perfekt sammen med vores passion for god kvalitet og et højt serviceniveau, og med stadigt stigende salgstal i markedet, mener vi, at tidspunktet er helt rigtigt, siger Ragner Lauritzen. 

– Der er helt sikkert et stort potentiale for mærket i Nordsjælland, bekræfter René Fitzwilliams.

Lokalerne på Oldenvej 41 danner rammen om den nye Honda-forhandling, og CPH Motorcykler lover et inspirerende showroom med en god stemning og fokus på at give kunderne lidt mere, end de forventer.

Annonce

Annonce

Screenshot