Honda udvider forhandlernettet på Sjælland

Fra venstre Morten Agerbæk (Honda MC Danmark), Kim Kristiansen, Mike Kristiansen og Lasse Brandt Christensen (Køge MC & Båd-Center).

Den generelle fremgang i motorcykelbranchen får nu Honda til at opruste med med en ny forhandler i Køge. Fra årsskiftet er Køge MC & Båd-Center blevet autoriseret Honda MC-forhandler, og fra forretningen på Falkevej 38 vil man varetage salg, service og markedsføring af det japanske mærke på Sydsjælland.

Det er ikke tilfældigt, at Køge MC & Båd-Center og Honda vælger at indlede samarbejdet netop nu. Det sker nemlig samtidig med, at et generationsskifte indledes, hvor Mike Kristiansen indtræder i virksomhedens daglige drift sammen med sin far og hidtidige eneejer Kim Kristiansen. I samme omgang overgår selskabet til et aktieselskab.

Mike Kristiansen har de seneste år uddannet sig og arbejdet som bilsælger og senest været ansat som personvognssælger hos Auto-House Køge A/S.

– Jeg glæder mig til at sætte mit aftryk på forretningen og udnytte det betydelige potentiale, der ligger i en autoriseret Honda-forhandling, siger Mike Kristiansen.

Allerede nu er forretningen i Køge fyldt op med nye Honda-motorcykler, men det betyder ikke, at man vil reducere udvalget af brugte motorcykler. Et stort udvalg af både nye og brugte motorcykler bliver i fremtiden fundamentet for forretningen i Køge.

– Vi vil sikre, at der er noget at tilbyde enhver smag og pengepung på de ca. 4000 kvadratmeter, vi har under tag. Motorcyklerne vil alt andet lige få en mere dominerende rolle i vores forretning, forklarer Kim Kristiansen.

Annonce

Annonce

Screenshot