Honda’s mini-streetfighter bliver endnu frækkere

PIX AHonda præsenterer en ny og skarpere version af den populære mini-fighter MSX 125, og den introduceres til tilbudsprisen 29.995 kr. – samme pris som forgængeren. MSX 125 viderefører Honda’s lange tradition om at producere sjove og inspirerende køretøjer med små hjul, som startede med den originale Monkey i 1963 og blev videreført af Dax og Ape-modellerne.

PIX BSiden præsentationen af MSX 125 i 2013 er der solgt over 300.000 enheder af Honda’s lille frækkert. Dens økonomiske 125 kubik-motor, dens finurlige udseende og de friske køreegenskaber har tiltrukket en bred vifte af motorcyklister – som enten havde et splinternyt kørekort eller blot ønskede sig et køretøj, der kombinerer sjov og snusfornuft.

Til 2016 har Honda lanceret en komplet nydesignet MSX 125 med en ny og skarpere attitude, der understreger udtrykket som mini-streetfighter. En ny tank og ændrede sidepaneler giver den nye version et mere kantet udseende, og en ny stakket LED forlygte giver MSX’eren et distinkt og moderne udtryk. Den kompakte bagende med LED-baglygte, et højere passagersæde og den korte underlagte udstødning fuldender dens dristigere udseende.

MSX 125 er klar til levering i farverne Lemon Ice Yellow, Matt Axis Grey Metallic, Pearl Himalayas White og Pearl Valentine Red hos din lokale Honda-forhandler.

Annonce

Annonce

Screenshot