Husqvarna E-PILEN Concept

Husqvarna Motorcycles kommer et skridt tættere på fremtiden med et helt nyt elkoncept, der gør mc-mærket mere attraktivt for både nuværende motorcyklister og kommende.


Inspireret af det banebrydende design hos Vitpilen og Svartpilen præsenterer østrigerne nu konceptet E-Arrow Concept. Et interessant koncept, som dog også afslører, at man ikke er helt i mål endnu. 

Med en ydelse på 8 kW og en rækkevidde på 100 km er E-Pilen Concept tydeligvis udviklet med tanke på bykørsel og kortere ture.

Husqvarna Motorcycles opretholder en åben tilgang til alle batterimuligheder med både faste og udskiftelige løsninger. E-Pilen-konceptet har et modulært og udskifteligt batterisystem, der gør det smidigt at montere et friskt opladet batteri.

Trods Husqvarna Motorcycles position som nichemærke har de altid haft det mål, at de vil udvikle nye produkter, der er tilgængelige for så mange forskellige kørere som muligt.

Til støtte for e-mobilitetsinitiativet vil Husqvarna Motorcycles udvide deres forhandlertilstedeværelse i by- og storbyområder.

Udviklingen af ​​e-mobilitetsområdet er allerede langt fremme, og yderligere information kommer fra Husqvarna i den nærmeste fremtid.

Annonce

Annonce