Husqvarna Motorcycles løfter nu sløret for  2024-generationen af ​​deres Vitpilen- og Svartpilen-modeller, som får deres største tekniske opdateringer siden lanceringen i 2018. 

Vitpilen 401, Vitpilen 125, Svartpilen 401 og Svartpilen 125 får alle nye motorer, nyt stel og en opdateret affjedring, mange tekniske innovationer og nyt look. Velegnede til alt fra hverdagspendling til søndagsture er de seneste Vitpilen- og Svartpilen-modeller designet til at tilbyde en sjov og dynamisk køreoplevelse for både begyndere og mere erfarne kørere. 

En ny stålramme skal bevare Husqvarna’ernes styrevillighed, og den suppleres af en fornyet svinggaffel i aluminium og WP-affjedring, der skal sikre forudsigelige køreegenskaber. 2024-modellerne har også længere akselafstand med henblik på at forbedre køreoplevelsen i sving og samtidig bibeholde stabiliteten. Sædehøjden er ændret, og Vitpilen-modellerne får nyt styr.

2024-modellerne drives af en ny og mere kompakt motorfamilie, som er Euro 5+-kompatibel og desuden har forbedret vægtfordeling og revideret gearkasse. I A2-modellerne Vitpilen 401 og Svartpilen 401 sidder en 399 kubik, 45-hestes, 1-cylindret motor. På 401’erene finder man desuden nedlægningsafhængig traction control – samt i cockpittet en 5” TFT-skærm. Sidstnævnte ses også på Svartpilen og Vitpilen 125, hvor A1-klassens maksimale 15 hk også kommer fra en opdateret motor.

Alle ruller på 17”-hjul. De scrambler-agtige Svartpilen-modeller på alufælge med eger og Pirelli Scorpion Rally STR-dæk, mens Vitpilen 125 og 401 er udstyret med fælge i støbt aluminium og Michelin Power 6-dæk.

Annonce

Annonce

Screenshot