Hvilken custom-Harley er den flotteste?

H-D_Forty-EightAfstemningen i Battle of the Kings III-konkurrencen er nu startet, og du kan stemme på din favorit blandt de mange kreative Dark Custom-ombygninger. Battle of the Kings er Europas største forhandlerkonkurrence med ombygning af motorcykler. 220 Harley-Davidson forhandlere i 21 lande deltager, og de kan vælge mellem tre Dark Custom Sportster-modeller – Iron883, Forty-Eight og Roadster – som basis for deres customprojekt. De nationale/regionale vindere går videre til den store finale på EICMA-messen i Milano i november 2017, hvor et ekspertpanel vil kåre den ultimative Custom King.

BOTK_2016_King_LogoFrem til finalen er det kun brugernes stemmer, der tæller, og afstemningen er nu åbnet på www.h-d.com/battleofthekings. Her kan du se alle modellerne og læse mere om Battle of The Kings-konkurrencen.

Dark Custom-serien er et oplagt fundament, hvis du vil igang med at bygge din egen helt personlige custom-Harley. Du kan vælge mellem syv modeller – Street 750, Iron 883, Forty-Eight, Street Bob, Fat Bob, Low Rider S og Roadster. Med mere end 10.000 dele at vælge imellem i Harley-Davidson’s store katalog af Parts & Accessories har du uendelige muligheder for at skabe et unikt design lige efter din smag.

På messerne i Herning og Valby har Harley-Davidson en Forty-Eight model med på standen sammen med et udvalg af dele og tilbehør, så du kan lade dig inspirere.

Annonce

Annonce