Anders åbner ny Yamaha-forhandler i Sunds

Alle har en drøm, og Anders Hoffs drengedrøm omhandlede udelukkende hurtige motorcykler. Med en færdiggjort uddannelse i 1999 som mekaniker og efterfølgende ni års erfaring som svend gik der ikke længe, før planerne om at blive selvstændig mc-forhandler blev indfriet.

På et dejligt landsted lidt udenfor Herning blev en ny bygning, der skulle danne rammerne om AH Racing de kommende 14 år, opført. Nu blev der skruet, nørdet, serviceret og optimeret på alle former for motorcykler, crossere, ATV’ere og roadracere. To ekstra mekanikere blev hurtigt ansat for at følge med den voksende succes.Passionen og ekspertisen indenfor rullefelt-indkøring samt individuelt affjedrings-set up blev hurtigt noget, kunderne kørte langt for at få lavet hos AH Racing. Samtidig blev AH dansk importør af Dynojet rullefelte og optimerings dele samt K-tech- og Yacugar-affjedringsprodukter. I butikken blev der efterhånden også solgt en del brugte motorcykler, crossere samt lidt udstyr.

Med driftige mennesker opstår der spændende muligheder, så da tilbuddet om en Yamaha-forhandlingen opstod, var Anders ikke et sekund i tvivl. Han takkede selvfølgelig øjeblikkeligt ja til denne udvidelse af forretningen. 

Pladsen i de eksisterende lokaler kunne dog ikke huse den forestående udvidelse, og der er derfor i samråd med Yamaha’s indretningsarkitekter og udstillingskoncept blevet lavet om og bygget til.

– Jeg er virkelig stolt af resultatet og synes, vi har fået skabt en af landets flotteste motorcykelforretninger med et flot sortiment, som byder på hele Yamaha’s program inden for motorcykler, motocross, ATV og funbikes – samt tøj og udstyr til alle behov, siger Anders Hoff.

Anders pointerer dog, at selv om Yamaha’erne dominerer i forretningen, så glemmer glemmer han ikke sine rødder. Alle de gode gamle kunder uanset mærke stadig mere end velkomne.

– Selv om navnet nu ændres fra AH-Racing til AH Motorcykler, sætter vi stadig en ære i at være de samme gutter og benytter lejligheden til at byde alle, der har et køretøj eller drømmer om eventyr på to hjul, velkommen til at kigge ind til en god snak og vejledning, lyder det fra den nybagte Yamaha-forhandler, som officielt slog dørene op til sin nye forretning i Sunds den 26. februar.

Annonce

Annonce