Indianerne kommer …

2017-scout_brilliant_blue_over_white_red-absEt legendarisk motorcykelmærke vender tilbage til Danmark, når 2-hjulerne fra Indian – USA’s første motorcykel – sammen med motorcyklerne fra Victory fra og med januar 2017 bliver importeret af Jensens Motorcykler i Horsens.

– Vi har fulgt udviklingen på Indian-motorcykler i en periode. Mærket har jo en lang historie bag sig, produktionen startede tilbage i 1901, og den har for alvor fået fat igen, efter at Polaris overtog i 2011. Indian Motorcykler stormer frem i USA og har stor succes i bl.a. Sverige, så hvorfor ikke fortsætte denne succes DK?, spørger Brian Jensen.

– Jeg ser importen af de to amerikanske mc-mærker som et rigtig godt supplement til vores forhandling af fabriksnye Honda’er og KTM’er. Så da chancen bød sig for at blive importør i Danmark, sprang vi til.

Ombygningen er igangsat, så Indian og Victory får hver sin lille butik i forretningen på Kometvej 1 i Horsens. Der vil være stort set fuldt program i butikken i løbet af foråret, og et udvalg af motorcyklerne vil blive fremvist på messerne i Herning, Valby og til Horsens State Prison Motorcycle Festival. På nye Indian og Victory motorcykler gives der 5 års garanti.

Annonce

Annonce

Screenshot