Intro-pris på Honda’s nye Africa Twin

16YM CRF1000L Africa TwinAfrica Twin er tilbage med modelbetegnelsen CRF 1000 L – er en rendyrket eventyrer, der kombinerer designet fra den originale Africa Twin med Honda’s moderne CRF-design. Stilen er minimalistisk, og de dobbelte forlygter følger den originale Africa Twins signatur. Honda lover en unik kombination af lethed og kræfter, der giver den ægte offroad-egenskaber.

Den nye Africa Twin kombinerer offroad-egenskaber med høj touringkomfort, smidig håndtering i det daglige og en god brændstoføkonomi. Den nyudviklede 998 kubik parallel-twin motor yder hele 95 hk og 98 Nm. For at sikre optimal trækkraft uanset terræn har den nye Africa Twin som standard traction-control systemet HSTC (Honda Selectable Torque Control), der kan justeres i tre niveauer. Desuden er ABS-bremser standard, og det er muligt at slå baghjulets ABS fra.

CRF 1000 L Africa Twin fås også med Dual Clutch Transmission (DCT), som er specielt udviklet til modellen. I automatgearfunktionen er der to indstillinger at vælge i mellem – langturskørsel (D) eller sport (S). D-indstillingen tilbyder en god balance mellem brændstoføkonomi og komfortabel kørsel. S-indstillingen er opdateret og kommer nu med ekstra niveauer for sportspræstationer med tre forskellige skiftemønstre at vælge mellem – S1, S2 og S3. Ved at aktivere en G-knap i højre side af instrumentpanelet vælger man DCT-transmissionens offroad-funktionalitet, som forbedrer vejgrebet, styringen af maskinen og giver et endnu hurtigere gearskifte.

Honda CRF 1000 L Africa Twin fås i eksklusive SE-versioner (i farverne tricolour med guldfælge og CRF Red Rally) til introduktionsprisen 199.995 kr. DCT-transmission koster 219.995 kr. Intro-priserne er gældende til og med den 15. marts 2016.

Den nye Africa Twin forventes at kunne leveres fra januar 2016 i begrænset antal. Mere information fås hos din nærmeste Honda forhandler, som du kan finde her

Annonce

Annonce

Screenshot