Italian Bike Store takker af

Efter næsten 30 år med motorcykler, og de fleste af dem med italienske specialiteter på to hjul, lukker Italian Bike Store den 30. april.

– Vi siger farvel og tak for 27 dejlige år med motorcykler og racing, og vi takker alle vores trofaste kunder og samarbejdspartnere – samt alle de hundredvis af dejlige mennesker, som vi har mødt og nydt mange timer sammen med gennem årene, lyder det fra Ketty og Tom Haasum. 

Parret holder et brag af et IBS-ophørssalg, som starter lørdag den 31. marts i tidsrummet 10.00-15.00 med et stort Åben Hus-arrangement. Ophørssalget forsætter til og med den 30. april, og da både butikken og lageret på Ålekistevej i Vanløse skal tømmes, lover Ketty og Tom, at der vil være mulighed for gode besparelser, som du selv er med til at forhandle om på dagene.

På stumpemarkedet kan bl.a. købes hjelme, støvler, tøj, udstyr, dimser, brugte dele, samt originale reservedele til Aprilia, Ducati, Benelli, MV Agusta og Moto Guzzi. Plus diverse uoriginale kæder, kædehjul, luftfiltre, oliefiltre, olie-produkter, batterier samt butiksinventar og værkstedsudstyr.

IBS-parret har været fast inventar på racerbanerne i rigtig mange år, men selv om de lukker deres butik og værksted, forsvinder interessen for motorcykler ikke.

– Vi går på pension efter alle disse fantastiske år med motorcykler og især Ducati og roadracing, som har været vores helt store passion. Men vi forsvinder ikke helt ud af branchen. Vi vil stadig være tilknyttet roadracing og TEC MC-skolen, fortæller Ketty og Tom, som desuden beretter, at de har planer om at tilbringe vinter-halvåret i Spanien, hvor en god ven er ved at etablere en Nordic Racecamp med navnet ”Casa BioSan”.

Annonce

Annonce