Jens Winther i Roskilde kåret til Årets Honda-værksted

For fjerde år i træk har Jens Winther i Roskilde vundet titlen som Årets Honda-værksted. En pris, der understreger værkstedets ekspertise og dedikation til Honda-motorcykler. Og en anerkendelse, som indehaver Jens Winther med god grund er stolt af.

Jens Winther Roskilde har været autoriseret forhandler og værksted for Honda-motorcykler i mere end 10 år, og virksomheden på Maglegårdsvej 5 i domkirkebyen har gennem alle årene været en stærk repræsentant for Honda – ikke mindst på værkstedet, hvor indsatsen har høstet stor anerkendelse fra kunderne gennem høj tilfredshed og loyalitet. 

Michael Krygermeyer, værkfører hos Jens Winther, og hans team af mekanikere får stor anerkendelse for deres daglige indsats, som har været en afgørende faktor for at vinde denne pris igen i år.

Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, den danske Honda-importør og afsender af prisen, er selvsagt yderst tilfredse med præstationen hos Jens Winther Roskilde, og salgschef Mads Hansen fremhæver værkstedets evne til at opretholde høje standarder for kvalitet og service som afgørende for deres succes og den vedvarende kundetilfredshed. 

– Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Michael og hans team, der tjener til inspiration for både importør og kolleger, understreger Mads Hansen.

Annonce

Annonce