Jens Winther Roskilde kåret til “Årets Honda MC Værksted”

Kunderne kan altid regne med at få den høje Honda-kvalitet, når de overlader deres Honda til værkstedet hos Jens Winther Roskilde. Derfor er Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør glad for, at overrække værkfører Michael Krygermeyer, Aron Schytt, reservedele (yderst til venstre) og indehaver Jens Winther (yderst til højre) prisen som årets Honda-MC værksted 2021.

For andet år i træk kunne Jens Winther Roskilde løfte trofæet som vinder, da ”Årets Honda MC Værksted 2021” blev kåret. Kåringen er en anerkendelse, som er værdsat hos Jens Winther Roskilde, der i mere end 10 år har haft Honda-vingen på facaden som autoriseret forhandler og værksted.

– Vi er svært stolte af, at vi for andet år i streg er blevet kåret som ”Årets Honda MC Værksted”, siger indehaver Jens Winther i forbindelse med overrækkelsen af det synlige bevis på hæderen.

– Det er skønt at blive påskønnet for den engagerede indsats, hele vores team yder i hverdagen, hvor vi hver dag i vores arbejde på kundernes Honda-motorcykler bestræber os på at leve op til den kvalitet, som Honda står for – både når det gælder motorcyklerne og de originale reservedele, siger Jens Winther.

Indsatsen i domkirkebyen bliver i den grad også påskønnet hos den danske Honda MC-importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S. 

– Kunderne hos Jens Winther Roskilde er meget trofaste, fordi de ved, at de her altid kan stole på at få den høje Honda-kvalitet og en værdifuld og ærlig rådgivning, når de overlader deres Honda til Jens Winther Roskilde. Det giver en høj kundetilfredshed. Vi er derfor meget glade for, at give prisen som ”Årets MC Værksted” til Jens Winther Roskilde, som til fulde lever op til den standard, Honda gerne vil stå for, konstaterer Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør.

Annonce

Annonce

Screenshot