Jens Winther Roskilde tager prisen som Årets Honda MC-værksted 2020

Kunderne kan altid regne med at få den høje kvalitet, når de overlader deres Honda til værkstedet hos Jens Winther Roskilde. Derfor er Mads Hansen fra den danske Honda-importør glad for at overrække værkfører Michael Krygermeyer og indehaver Jens Winther prisen som årets Honda-MC værksted 2020.

Det blev Jens Winther Roskilde, der kunne løfte trofæet som vinder, da Årets Honda MC Værksted 2020 blev kåret. 

Og det var en stolt værkfører hos Jens Winther Roskilde, der fik overrakt prisen af Mads Hansen fra den danske Honda-importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.  

– Når man i det daglige yder en indsats for Honda-brandet, er det dejligt, at det bliver påskønnet af importøren af Honda, siger Michael Krygermeyer, der styrer arbejdet på værkstedet. 

Jens Winther Roskilde har gennem 10 år været autoriseret forhandler af det japanske mærke og dermed også autoriseret værksted.

Den danske Honda MC-importør værdsætter den indsats, medarbejderne hos Jens Winther Roskilde har ydet for at leve op til de høje krav til kvalitet og viden, Honda stiller til værkstederne.

– Vi er meget glade for at give prisen til Jens Winther Roskilde, hvor medarbejderne aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde på værkstedet og har et stort fokus på at kunden får en god rådgivning. Det giver en stor kundetilfredshed, og kunderne er trofaste, fordi de ved, at de hos Jens Winther Roskilde altid kan regne med at få den høje kvalitet, siger Mads Hansen fra den danske Honda MC-importør.

– Helt fra starten af vores Honda-liv har vi opfyldt kravene og målrettet arbejdet på at betjene vores kunder så godt som muligt. Derfor er det et meget stort skulderklap at modtage prisen som Årets Honda Værksted, konstaterer indehaveren Jens Winther

Annonce

Annonce

Screenshot