Jensens Motorcykler åbner butik på Sjælland  

Nordeuropas største MC-forhandler, Jensens Motorcykler i Horsens, åbner i marts 2018 en salgsafdeling i Slangerup nord for København.

– Jensens Motorcykler har allerede i dag ca. 30 procent af sin kundebase på Sjælland, så det er en indlysende udvikling at åbne en afdeling her, siger direktør Brian Jensen.

Den nye sjællandske afdeling bliver autoriseret KTM-forhandler og den eneste autoriserede Indian-forhandler på Sjælland.

– Vi vil have fuldt modelprogram på begge mærker og tilbyder prøvekørsler på stort set alle modeller. Derudover har vi godt udvalg af nyere brugte motorcykler, og vi tager selvfølgelig alle mc mærker i bytte, fortsætter Brian Jensen.

Servicering og andet værkstedsarbejde vil også blive tilbudt de sjællandske kunder, som i mange tilfælde vil kunne få en lånemotorcykel stillet til rådighed imens. Ligesom i Horsens får den nye afdeling i Slangerup desuden en servicebil, som kan hente motorcykler hos kunderne.

Den daglige leder af den nye afdeling er Michael Schnack Bentzen. Han kommer fra en stilling som salgschef hos Cap’s Harley-Davidson i Valby og har mere end 28 års salgs- og kundeservice erfaring fra blandt andet bil- og mc branchen.

– Vi er glade for at få Michael ombord til at bestyre den nye afdeling. Michael er meget kunde- og serviceminded og har stor viden om motorcykler, således at kunderne får den bedst mulige oplevelse, siger Brian Jensen.

Den nye forretning er beliggende på Raasigvangen 3 i Slangerup 30 minutter fra København.

– En af de mange fordele ved beliggenheden er, ud over at undgå trafik og lyskryds, at kunderne kan prøvekøre deres drømmemotorcykel på gode veje, der bugter sig gennem det kuperede nordsjællandske landskab. Det giver en ret god køreoplevelse, slutter Brian Jensen.

Annonce

Annonce

Screenshot