Jensens Motorcykler og Toys4Boys i samarbejde

Jensens Motorcykler og Toys4Boys har indledt et nyt og spændende samarbejde om Indian Motorcycle i Danmark. Det betyder i praksis, at Indian Motorcycle-kunderne i fremtiden vil kunne få deres motorcykel serviceret på værkstedet hos Toys4Boys i Slagelse, der har 25 års erfaring i ombygning af custommotorcykler.

Desuden vil der blive etableret et Indian Motorcycle-showroom i butikken i Slagelse, så det også vil være muligt at købe eller få udleveret den nye Indian-motorcykel i butikken i Slagelse, så man ikke behøver køre til Horsens.

– Vi åbnede i 2018 vores Jensens Motorcykler-showroom i Slangerup. Her har det været muligt at købe Indian-, KTM- og Husqvarna-motorcykler men ikke at få service på motorcyklerne, hvilket har givet udfordringer. Derfor vi er glade for at kunne fortælle, at der nu er fundet en løsning, siger Brian Jensen, indehaver af Jensens Motorcykler.

– Vi vil også lave fælles åbent hus-arrangementer og andre tiltag i løbet af 2019-sæsonen i samarbejde med Toys4Boys. Disse tiltag vil løbende blive annonceret hos begge butikker, på hjemmesiderne og facebook-siderne, fortæller Brian Jensen.

Annonce

Annonce

Screenshot