Julegodter fra Akrapovic

Akra Monster 1200Akrapovic har overtaget rollen som Ducati’s foretrukne udstødningsleverandør fra italienernes tidligere hofmærke, Termignoni, og den slovenske producent præsenterer nu en serie udstødninger til Monster 821 og 1200/S, den vandkølede Hypermotard og Hyperstrada.

Den nye Slip-On-serie øger både effekt og moment i V2-motorerne, men udstødningerne sparer også vægt takket være Akrapovic’s udstrakte brug af titanium. Potten er lige til at montere på motorcyklen uden øvrige indgreb, og den kræver ikke ændringer i indsprøjtningens mapping. Slip-On-udstødningen kan opgraderes til et komplet Evolution Line-udstødning med et Evolution-forrør, som lægger yderligere til ydelsen og sparer endnu mere vægt.

Ifølge 2014-prislisten koster lydpotten 5195 kr. Afgangsrørene i titanium koster 6495 kr. til Monster og 8295 kr. til Hyper-modellerne. Mellemrøret koster i rustfrit stål med katalysator 3095 kr. til Monster og 3695 kr. til Hypermotard/-strada. I titanium uden katalysator er prisen 1495 kr.

AkraAkrapovic blev grundlagt i Slovenien for 24 år siden af den tidligere roadracingkører Igor Akrapovic, som har formået at udvikle mærket til et af de mest fremtrædende på sit felt, bl.a. takket være samarbejde med førende teams i MotoGP og Superbike-VM. Akrapovic producerer sine udstødninger på topmoderne fabrikker i Slovenien, hvor der er over 800 medarbejdere beskæftiget.

Se mere på den danske importørs hjemmeside.

Annonce

Annonce

Screenshot