Kærsgård Motorservice blev “Årets Ninja”

Kærsgård Motorservice i Slagelse har netop fået tildelt Kawasaki’s pris som Årets Ninja 2020. Prisen gives til den forhandler, som præsterer størst procentuel vækst blandt landets Kawasaki-forhandlere. 

Hos Kærsgård Motorservice arbejdes der ihærdigt og målrettet som Kawasaki-forhandler. Siden opstarten i 2018, hvor firmaet gik fra at være crossforhandler til også at blive autoriseret forhandler af de grønne gademotorcykler, har de fået indrettet flotte Kawasaki-lokaler, hvor de kan tage godt imod kunder – uanset om disse er på udkig efter en ny Kawasaki, eller skal have serviceret den gamle. 

– Årets Ninja-prisen modtager vi med stor respekt for vore kollegaer, men samtidig er vi enormt glade, og vi føler, at det er et kæmpe skulderklap. Det er samtidig et bevis på, at hvis man jagter sine drømme og kæmper for tingene, kan det faktisk lykkedes, Vi modtager prisen efter kun to år som autoriseret gadeforhandler. På de to år er vi blevet klogere på mange ting og ser frem imod en ny sæson med glimt i øjet, og nye tiltag i butikkensiger Mike Antonsen, indehaver hos Kærsgård Motorservice. 

Mike sender samtidig en tak til alle deres kunder for den store opbakning og til Kawasaki for at levere “de fedeste motorcykler på markedet”. 

– Hos Carl Andersen Motorcykler er vi glade for at have fået Kærsgård Motorservice med i familien. Det er både inspirerende og opløftende med sådan et gåpåmod og en god vilje til at nå sine drømme, siger Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S, der er den danske importør af Kawasaki.

Annonce

Annonce