Kaj’s MC i Sønderborg fejrer 40-års jubilæum den 1. september

Det er nu 40 år siden, at Kaj Jensen åbnede et lille motorcykelværksted på Søndre Havnegade i Sønderborg. Og der er sket meget siden den 1. september 1977 – mange kunder er kommet til, forretningen har flyttet lokaler tre gange, dygtige lærlinge er blevet udlært, og en stor mængde europamesterskaber, nordiske mesterskaber og danske mesterskaber er kørt hjem i roadracing og motocross. Faktisk er det blevet til hele tre styk EM-guld, to nordiske mesterskaber og hele 25 danske mesterskaber. Men ifølge jubilaren går det hele ikke bare op i race.  

– Størstedelen af de tusindvis af motorcykler, der har været imellem vores mekanikeres kyndige hænder, er faktisk touringmotorcykler, der kører Europas veje tynde. Det er en sand fornøjelse, når vi modtager billeder med en kundes top-læssede motorcykel fra Nordkap, eller får en Yamaha Neo’s knallert til 140.000-kilometers service, efter at den har tygget sig igennem Middelhavslandene, siger Kaj Jensen.

Den 1. januar 2016 overtog sønnen Kasper Jensen forretningen, og selv om der er sket et par ændringer, er værdierne fortsat service og kvalitet. Og Kaj og ikke mindst Kirsten er stadig at finde i forretningen på Nørrekobbel 13 i Sønderborg, hvor der inviteres til 40 års fødselsdag med åbent hus, fredag den 1. september fra kl. 13 til 18. Her bydes der på en snack og forfriskning til kunder og forretningsforbindelser.

Annonce

Annonce