Kawasaki kårer de bedste

Kawasaki Danmark har netop kåret “Årets Kawasaki-forhandler 2016”. Kampen var hård lige til målstregen mellem de to store jyske forhandlere, Rydbergs MC og Kolding MC. Sejren gik til Rydbergs MC, der flere gange tidligere har erobret titlen. Ikke desto mindre giver kåringen glæde i Aidt:

– Vi er stolte af at modtage den eftertragtede titel som “Årets Kawasaki-forhandler 2016”. Kvalitet og kundetilfredshed er nøgleord os – både i måden vi driver vores virksomhed på og i medarbejdernes indstilling til udførelsen af deres arbejde. Derfor er det yderst tilfredsstillende for os at modtage denne anerkendelse, for det er jo også et klart signal om, at kunderne får en rigtig god oplevelse ud af at besøge os, siger indehaver Henrik Rydberg.

Kawasaki Danmark’s salgschef, Marck Lauritsen, giver kåringen af Rydbergs MC et par ord med på vejen: 

– Rydbergs MC har i mange år været en dedikeret Kawasaki-forhandler, og deres engagement og høje niveau af kundeservice bliver ved med at tiltrække både nye og allerede loyale kunder til den lille by Aidt i Midtjylland. At en forhandler beliggende i en lille by på landet endnu engang viser muskler og ender som landets største forhandler i 2016 viser med alt tydelighed, at et stort udvalg af motorcykler samt god kundeservice er noget, kunderne vil køre efter.

Nu behøver man jo ikke være den største for at blande sig med de bedste. Det beviser CVP Motorcykler i Horsens, som gør sig bemærket ved at være den Kawasaki-forhandler, der i 2016 havde størst vækst og derved gjorde sig fortjent til at modtage titlen som årets Gazelle.

–Vi var klar over, at 2016 var et godt år, for travlheden både i forretningen og på værkstedet har været på et niveau, vi skal langt tilbage for at se mage til. At vi ligefrem er den Kawasaki-forhandler, som har haft størst vækst, er vi naturligvis meget stolte af, og jeg ser det som et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere, lyder det fra Søren Hansen, som er medindehaver af CVP Motorcykler.

Annonce

Annonce