Klar til Touratech Adventure Days 2014

Tou Adv Tours 2014Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved lørdag den 5. april, for der holder Jens Winther og Touratech DK åbent hus i Rosklide. Der vil på dagen være lidt godt at spise, og der vil være masser af mulighed for at se motorcykler monteret med Touratech-udstyr. Som sædvanligt vil der selvfølgelig også være prøvekørsel.
Touratech og Jens Winter kommer også til at lave “ud af huset”-arrangementer i år. Et af disse arrangementer bliver Touratech Adventure Days 2014, som køres i Säfsen, Sverige. Sidste år arrangerede Mads Skyttegaard (sammen med BMW-kollegaer fra Farum) en succesfuld fællestur, og i år er det planen at lave en decideret Touratech Offroad-træningsdag for tilmeldte via Jens Winther/Touratech DK i Roskilde – afviklet med Touratech’s egne BMW-certificerede instruktører. Samtidig arrangeres en fælles forsmag i det sydsvenske samt fællesturen til Säfsen med servicevogn, grill, hygge og masser af grusveje.

Arrangøren af Adventuredays Säfsen, David Johansson, som er chef for Touratech Nordic og BMW-certificeret instruktør, tager sin instruktørkollega Joachim Brännas med til Roskilde den 11. maj for at lave en introdag til Adventure Days plus et fyldestgørende offroadkursus. Deltagerne mødes kl. 8.00, hygger med lidt morgenkaffe i Showroomet og bliver informeret om Adventure Days. De tilmeldte vil nyde godt af gode tilbud på Touratech-produkter. Alle glade sjæle uanset mærkevalg er velkomne.

Sidst på formiddagen køres i samlet flok til de lokale træningsfaciliteter, hvor der er undervisning i offroad- og gruskørsel ved David og Joachim. Efter frokost er der fortsat undervisning til kl. 18.00 med en indlagt kaffepause. Kurset har en værdi af 2500 kr., men tilbydes til blot 500 kr. Deltagere, der efterfølgende tilmelder sig bindende til Touratech Adventure Days 2014 igennem Jens Winther/Touratech DK, får dette arrangement gratis.

Kurset vil bl.a. indeholde: Indstilling af motorcykel, forklaring af førerpositioner, balance og håndtering af motorcyklen, gas- og koblingskontrol, bremseteknikker og styring på løst underlag. I alt et 6 timers intensivt kursus.

For at ventetiden mellem dette arrangement og selve Adventure Days 12.-14. juni ikke skal blive alt for lang, har Mads Skytteggard planlagt en fin lille rute gennem det skånske landskab, som han vil tage interesserede med på.

– Vi mødes hos Jens Winther søndag den 1. juni kl. 8.00, og efter en kop kaffe kører vi. Ruten er ca. 450 km lang, med udgangspunkt hos Jens Winther, over broen, og op mod nordøst ad blandede skønne svenske veje. Og igen sydover ad en anden rute. Meget af turen foregår på vidunderlige grusveje og traktorspor, men der er selvfølgelig også skønne asfaltstræk mellem grusvejene, fortæller Mads.

Se mere på nedenstående links:
http://adventuredays.se/
http://offroadschool.se/

Videolinket her er en bid fra det aktuelle spor:

Annonce

Annonce

Screenshot