Kolding MC bliver Aprilia-, Moto Guzzi- og Vespa-forhandler

Ristorante Garda i Valby var mandag aften fyldt med Guzzi-entusiaster, der der nød en bruschetta og et glas italiensk øl, mens de kunne se og røre de første eksemplarer af 2023-nyheden V100 Mandello på dansk grund.

Bag arrangementet stod Ib og Christoffer Andersen, Fa. Moto-Sport, der i forbindelse med V100-præsentationen kunne fortælle, at Kolding MC fra 2023 gør dem selskab som forhandler af Moto Guzzi, Aprilia og Vespa.

Kolding MC er i forvejen autoriseret forhandler af Kawasaki, Suzuki, Fantic, Triumph og Ducati, og indehaver Nikolaj Buhl ser frem til at udvide sortimentet med modellerne fra Piaggio Group.

– Vi får de første motorcykler fra dem i starten af marts, og det passer perfekt til vores traditionelle åbent hus den første weekend i marts. Hos os får kunderne lov til at prøvekøre motorcyklerne, inden de køber, og jeg glæder mig virkelig til at høre, hvad folk siger, når de har prøvet V100-modellen. En Guzzi har jo en helt særlig karakter, som her folder sig ud med al den nyeste teknik, fortalte Nikolaj.

Hos Fa. Moto-Sport på Degnemose Allé i Brønshøj kan du allerede nu se V100 i hvid, rød og 100 års jubilæumslakeringen grøn/sølv. Priserne ligger endnu ikke helt fast, men de havner formentlig på 200.000 kr. for V100 og 240.000 kr. for V100 S, som ikke bare har elektronisk styret Öhlins-affjedring, men også variable sidedeflektorer og højdejusterbart kåbeglas, der med elektronisk styring kan skubbe ekstra til fartvinden.

Annonce

Annonce