Kolding MC bliver Ducati-forhandler

Fra 1. marts 2021 udvides Ducati’s autoriserede forhandlernet med Kolding MC. I forvejen sælges der Kawasaki, Suzuki og Triumph i den jyske mc-forretning, som virkelig har haft fart på udviklingen de seneste år. Både med udvidelse af antallet af mærker og med opførelse af en helt ny butik, som blev indviet den 1. marts i år.

– De første fem år havde vi udelukkende Kawasaki-forhandling. I 2018 kom Suzuki til, og i august 2019 udvidede vi med Triumph, fortæller indehaver Nikolaj Buhl, der som kommende Ducati-forhandler forventer få kontakt med et helt nyt publikum.

– Det har helt klart haft en effekt på antallet af besøgende, at Triumph kom til. Vi har haft mange flere folk i butikken i år, end vi plejer at have. Samme udvikling forventer vi, når folk også kan se et bredt udvalg af Ducati’er hos os.

– Allerede nu er vi i fuld gang med planerne om at indrette en shop i shoppen til Ducati. Vi investerer nogle penge i det og udvider vores 1. sal, så der bliver plads til alt det nye. Vi starter arbejdet med ombygningen i december, men selv om der er en hel del proces i det med inventar, der skal hjem og den slags, så regner vi med at være klar den 1. marts.

Hos Ducati Danmark ser man frem til samarbejdet med Kolding MC:

– Vi er sikre på, at mange nye ducatister i Sønderjylland og på Fyn vil få stor glæde af en autoriseret Ducati-forhandler og -serviceværksted i nærområdet, siger produktchef Pernille Ingemann.

Med udvidelsen består Ducati’s forhandlernet af Ducati Copenhagen i Søborg, F.I. Motorcykler i Sorø, Glad Rasmussen MC i Feldballe på Djursland og Kolding MC. Derudover er Promotor i Måløv autoriseret serviceværksted.

Annonce

Annonce