Kolding MC og Scooter Center kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen

butik-fra-vejen-13-10-16I den sydlige bydel af Kolding ligger der nu endnu en hurtigvoksende og spændende virksomhed. Og det er blevet bemærket af dagbladet Børsen, som har udnævnt Kolding MC og Scooter Center som en af årets Gazelle-virksomheder i 2016.

img_1576Dermed er det lykkedes den kun fire år gamle virksomhed at blande sig med de bedste erhvervshistorier, selv om den opererer i et presset marked for nye motorcykler.

– Vi er stolte over at blive kåret til Gazelle-virksomhed. For det første er kåringen en anerkendelse af, at vi gør noget rigtigt. Dernæst er det et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere, der til daglig arbejder fokuseret på at yde den bedste service for vore kunder, siger indehaver Nikolaj Buhl.

Ifølge Nikolaj Buhl skyldes en del af succesen, at virksomheden har valgt at fokusere på ét mc-mærke.

– Mange af vore kolleger, der arbejder indenfor salg af motorcykler i Danmark, har haft travlt med at inddrage så mange mærker i deres forretninger som muligt. Det har fra dag ét været vores mantra, at vi skulle fokusere på ét mærke for at kunne yde den absolut bedste service.

Sideløbende er der blevet udvidet med flere motorcykler på lager, så i begyndelsen af 2016 kunne Kolding MC indvie en ny tilbygning. Når Nikolaj Buhl ikke står bag disken i forretningen, så suser han rundt i hele Danmark for at hente og bringe motorcykler.

– Det har vist sig som en godt tiltag hos de private kunder, når vi som autoriseret værksted tilbyder at hente og bringe motorcykler til reparation og service.

Kolding MC startede som Kawasaki Center i januar 2013 og har på fire år formået at blive en af de tre bedst sælgende Kawasaki-forhandlere i Danmark.

Annonce

Annonce