Kom til inspirationsaften med Touratech Adventure Travel

Toura 2Fredag den 6. november inviterer Touratech Adventure Travel til en rejsesnak, der formelt foregår fra 19 til 21, men Touratech-folkene er på plads fra kl. 18, så man må gerne møde op i god tid. Lokationen er Cafeen i Toldkammeret i Helsingør (lige ved stationen), og her vil arrangør David Johansson og tourguide Mads Skyttegaard fortælle om 2016-sæsonens rejser til det solbeskinnede Algarve i Portugal samt deres nye rejsemål, Island – landet som er skabt af ild og is.

– Vi var deroppe i august, og vi er meget begejstrede for dette helt fantastiske rejsemål, som vi glæder os meget til at fortælle om, siger David Johansson.

På mødet vil han informere om alt praktisk og fortælle om rejserne, vise billeder og film. Og i cafeen er der samtidig mulighed for at købe noget til ganen.

Toura 1David Johansson vil på denne inspirationsaften desuden gennemgå Touratech Offroad Schools arrangementer, og han vil desuden berette om nyt vedrørende Adventure Days 2016.

Det koster ikke noget at deltage i mødet, men bemærk at tilmelding sker efter “først til mølle”-princippet. Skriv til mads.skyttegaard@touratech.dk eller send en SMS på tlf. 20 26 69 96.

Se mere her