Kræft rammer også motorcyklister

FRiiS MC - Heidi, butikI Horsens er et af de store kommende ”projekter” Stafet For Livet, som foregår fra fredag den 23. maj kl. 16 til lørdag den 24. maj kl. 10.00.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft. Horsens er i år en af værtsbyerne for “Stafet for livet”, som er arrangeret af Kræftens Bekæmpelse.

FRiiS MC deltager i Stafet For Livet
FRiiS MC er et af mange firmaer, som deltager i stafetten.

– Generelt vil FRiiS MC jo gerne støtte op om gode formål, projekter og tiltag. Kræft rammer jo også motorcyklister, siger Heidi Friis.

– Derfor har FRiiS MC oprettet holdet TEAM FRiiS MC, og vi vil gerne invitere kunder til at deltage. Der er flere måder at støtte holdet på – også uden fysisk at deltage. Alle pengene går til Kræftens Bekæmpelse. Yderligere information kan fås på www.stafetforlivet.dk.

Prøv en tur bagpå
Udover deltagelse med et hold stiller FRiiS MC op med motorcykler, hvor FRiiS MC ”sælger” en mc-tur for det symbolske beløb af 50 kr. Det sker den 23. maj i tidsrummet kl. 17-21. Beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Hvis nogen har lyst til at tilbyde sin hjælp og mc til en til prøvetur på dagen, så kontakt Heidi, h.friis@friismc.dk. Behøver ikke nødvendigvis være i hele tidsrummet.

Annonce

Annonce

Screenshot