Lucas – en ny stjerne på den danske roadracinghimmel

Lukas R4F juliFremtiden ser ganske lys ud for dansk roadracing. Flere unge kørere giver for alvor gas, og et af de største talenter er 14-årige Lucas Victor Christiansen. Efter en lidt skuffende 2013-sæson i ADAC Cup, hvor han endte på en samlet 23.-plads, prøvede han på opfordring fra RR-veteranen Jan Jespersen og med hjælp fra Schacht-teamet en 600-racer, og så tog tingene fart.

Lucas stillede i 2014 op i 600 Rookie på dispensation, og han endte med at blive den yngste danmarksmester nogensinde på sin Honda CBR 600 RR. Vi så også Lukas starte i et blandet felt ved Padborg Open og vinde med 15 sekunders forspring.

Seneste smagsprøve på Lukas’ tempo fik vi ved en trackday på Ring Knutstorp i sidste uge, hvor han kørte 1.00,6-tider på Honda’en, der med dB-killer blot yder omkring 110 hk.

Næste år er det planen, at Lukas skal køre DM i 600 Superstock. Vinteren tilbringes med træning i Sydeuropa og på crossbanerne. En velvillig sponsor har nemlig stillet to crossere til rådighed for det unge talent.

Annonce

Annonce

Screenshot