Marc Marquez opereret for tredje gang

Honda’s skadede MotoGP-stjerne har gennemgået en ny operation på sin højre arm som følge af langsom heling af humerus-knoglen (overarmen), der ikke er bedret som forventet efter brug af bl.a. chokbølgeterapi. 

Torsdag blev Marc Marquez opereret på Hospital Ruber Internacional i Madrid for en såkaldt pseudartrose – en uægte leddannelse mellem knogleenderne – på højre arm. Operationen blev udført af et team bestående af lægerne Samuel Antuña, Ignacio Roger de Oña, Juan de Miguel, Aitor Ibarzabal og Andrea Garcia Villanueva, som erstattede en tidligere indsat plade med en ny og samtidig transplanterede knoglevæv fra spanierens hofte. Operationen varede otte timer og forløb som planlagt.

Marquez brækkede højre overarm ved den corona-udskudte sæsonstart på Jerez i juli. Mindre end en uge efter var han tilbage på den spanske bane, men måtte opgive at deltage i tidtagningen og løbet. Endnu en operation fulgte senere på sommeren, men med afløseren Stefan Bradl på startlisten løb efter løb blev det mere og mere usandsynligt, at Marquez ville vende tilbage til asfalten i år. Nu har han så gennemgået en ny operation med planen om at være kampklar, når 2021-sæsonen starter.

Annonce

Annonce