MC Syd tager prisen som årets Honda-forhandler 2022

Det er en samlet holdindsats fra hele MC Syd-teamet, der har bragt trofæet som Årets Honda MC-forhandler til forretningen i Rødding.

Hver fjerde nye motorcykel havde en Honda-vinge på tanken, når de trillede ud fra en dansk mc-forhandler som nyindregistrerede i 2022. Og ikke mindst MC Syd, beliggende i Rødding i Sønderjylland, har givet deres bidrag til, at Honda var det mest sælgende motorcykelmærke i Danmark sidste år. 

Sidste år var der så mange motorcykelglade kunder, der forlod forretningen i Rødding på en ny Honda, at MC Syd kan lade sig hylde som Årets Honda Motorcykel-forhandler 2022. Og det er ingen tilfældighed, for hos MC Syd finder kunderne hele Honda’s program og et engageret personale, der helt ned i detaljen ved, hvad en Honda står for.  

– Vi er glade for at overrække MC Syd A/S prisen som Årets Honda Forhandler 2022. Jimmi Kjær og hans folk hos MC Syd har i den grad vist, hvad hårdt arbejde, dedikation og vedholdenhed kan føre til, fortæller Mads Hansen fra danske Honda MC-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab, som står bag kåringen. Hos Honda-importøren er man ikke i tvivl om, at MC Syd har fundet en formel, som motorcykelkunderne sætter pris på.

– MC Syd er lykkedes med at opbygge en forretning ud over det sædvanlige – både med hensyn til udvalg, kendskab til produkterne og kundepleje. Hele holdet i Rødding har en betragtelig andel i, at mere end hver fjerde dansker, der købte en ny motorcykel i 2022, valgte en Honda, konstaterer Mads Hansen.

Annonce

Annonce