MC Touring Camp er genåbnet

Ved MCTC’s generalforsamling i april måned førte et forslag fra bestyrelsen om at lukke MC Touring Camp til en ophedet debat, som endte med, at den daværende bestyrelse trak sig. En ny bestyrelse blev valgt, og fredag den 30. juni klokken 12 genåbnede MC Touring Camp Danmark med et helt nyt bestyrerpar, Kent og Linda, bag disken.

Begge er først og fremmest motorcyklister. Linda er uddannet mejerist og har hele arbejdslivet beskæftiget sig med fødevarer, mens Kent er uddannet maskinmester. Han har tidligere været en del af den aktive bestyrelse i Fyns MC Festival. Og de glæder sig begge til den nye opgave: 

– Vi er begge åbne, positive, optimistiske og i besiddelse af en god portion humor. Vi er klar over, at stillingen kræver mange timer i sæsonen, samt at Campen ikke kan køre uden frivillige. Vi vil i videst muligt omfang benytte og udbygge samarbejdet med alle frivillige baseret på deres evner og interesser, lyder det fra det nye bestyrerpar. 

– Vi vil sørge for, at der er morgenmad, pølser og andre snacks hen over dagen, og aftensmaden vil bestå af en enkelt dagens ret (mormormad), så ingen dør af sult. 

På sigt vil der på Campen blive etableret et værksted til småreparationer af motorcykler. Det vil ved booking være muligt at bestille halvpension (morgen- og aftensmad), og der vil være arrangementer både i og udenfor sæsonen. 

Annonce

Annonce