Mceventyr siger tak for nu

Mceventyr følger en flok venner og deres eventyr på motorcykel. Alt, hvad de foretager sig omkring motorcykler, bliver filmet. Videoerne deles på de sociale medier, og seerne inddrages for gode råd og har indflydelse på, hvad næste afsnit handler om. Efter 10 år med mere end 2 millioner visninger fordelt på 400 videoer er de fem venner Mads Bolding, Kristian Lademann, Allan Holm, Rune Buch og Stinus Møller blevet enige om at trække stikket til serien på ubestemt tid. Om de vender tilbage, eller om det er helt slut, må tiden vise.

– Jeg kan ikke retfærdiggøre at inddrage alle ferierne og bruge mere tid på mceventyr end min familie og professionelle arbejde. Der er en ubalance, siger Rune Buch, der siden sæson 3 (2011) har været en fast del af mceventyr og gruppens fotograf.

Og Mads Bolding, der har fungeret som producer og leder af mceventyr de sidste 10 år, supplerer:– Det handler om, at vi alle skal få noget ud af, at bruge al vores fritid på det her. Det skalgive det der kick, som det gav tilbage i tiden. Hvis den følelse ikke er der mere, så er det påtide at sige stop. Vi har aldrig gjort det for pengenes skyld, for der er ikke nogen.

– Serien har kun kostet omkring 100.000 kr. at producere om året i udstyrsudgifter, men det erstadig mange penge, når der ikke kommer nogen den anden vej til lønninger. Hvis vi kunne leve af det her, så havde vi gjort det for længst. Vi har jo også alle en familie nu. I starten havde vi ingen forpligtelser, og vi var nogle unge knægte med alt tid i verden. Sådan er det ikke mere. Flere i mceventyr har krævende jobs, og samtidig skal vi lege far, mor og børn. Såer der bare ikke meget tid til andet, lyder det fra Mads Bolding.
Mceventyr har tidligere fået tilbud fra flere TV-kanaler, men har alle gange måtte sige nej, da tilbuddene ikke stod mål med vennernes visioner. Mads forklarer: 

– Hvis det skal være TV-venligt, skal alle kunne se med, og der må ikke ekskluderes nogen. Mceventyr er lidt specielt, fordi vores indhold til tider er meget personligt. Man følger os gennem tykt og tyndt, og vi er, som vi er. Det, vi taler om, kan nogle gange virke lidt indforstået, så man skal følge godtmed i serien, for at få det hele med. I de tilbud, vi har fået før i tiden, var vi alle fem ikke en del affremtidsplanerne. Der skulle skiftes ud i deltagerne.

Mceventyr lader fortsat alle 400 videoer ligge frit tilgængeligt på youtube og facebook, men der bliver ikke skrevet eller kommenteret mere fra gruppen fremover. På mceventyr.dk vil man fortsat kunne købe merchandise såsom drikkeflaske og en nøglering, men kun sålænge lager varer, så er det slut.

Og ifølge Kristian Lademann er det ikke uden vemod:
– Vi kommer til at savne seernes kommentarer. Vi føler næsten også, vi kender dem ud fra det, de skriver. Jeg ville ønske, vi kom med en ny video i morgen. Men det gør vi ikke. Det er slut for nu, og så må vi se, om vi ses igen om nogle år eller 10.

Mceventyr siger tak for nu.

Annonce

Annonce