Michael Møller Pedersen 14.-hurtigst i CEV Superbike – se løbene live kl. 11 og kl. 14

MMP alba 1Når der i dag køres CEV Superbike på Albacete-banen i Spanien, starter Michael Møller Pedersen fra 14. startposition. Efter den skuffende weekend på Catalunya, hvor tekniske problemer betød, at danskeren ikke kunne gennemføre løbene, tog Michael til Cartagena i mandags. Her har teamet arbejdet med cyklen, og efter testkørsler onsdag tyder alt på, at Aprilia’en virker.

Men denne weekend er det altså på Albacete, det foregår. I fredagens fri træninger lykkedes det Michael at tangere sine bedste løbstider fra EM-finalen i oktober sidste år. Udgangspunktet for lørdagens tidtagning var derfor gode, men de høje temperaturer skulle vise sig at blive en udfordring.

Første tidtagning blev lidt hektisk for Michael, fordi en ændring af sædeplaceringen viste sig at være en dårlig idé. Det blev ændret i al hast med gaffatape, og Michael fik et special-dæk fra Pirelli på baghjulet. Men på grund af presset kørte Michael en tur af banen – heldigvis uden at styrte, men igen kostede det køretid, da kåben skulle tømmes for grus.

I anden tidtagning skar Michael dog 0,5 sekund af sine tider og satte dermed 12. tid. Og da få kørere havde forbedret sig på grund af varmen, giver det altså danskeren en samlet startplacering som nummer 14. Dette er Michaels hidtil bedste startplacering i CEV Superbike i år.

1. heat køres kl. 11.00 og 2. heat kl. 14.00.

Begge løb vises live på youtube og kan findes via dette link:

Annonce

Annonce

Screenshot