Michelin lancerer Road 6

Michelin Road 6 – et nyt og forbedret dæk til sport og touring.

Forgængeren Road 5 har høstet massevis af test-ros for dækkets enestående egenskaber, og det har udmærket sig især på våde overflader. Nu er Michelin klar med efterfølgeren Road 6, som følger i samme fodspor.

Michelin siger, at de har forbedret grebet på våd asfalt med 15 procent, at levetiden er 10 procent længere, og at dækket har bedre ydeevne ved lave temperaturer. Hvilket næsten lyder utroligt, når man tænker på, hvor godt Road 5 allerede er på disse områder. 

Road 6 har fået en ny gummiblanding og et nyt mønster, der sigter på optimering af forholdet mellem mønsterareal og gummiareal ved alle nedlægningsvinkler.

Road 6 har fået stivere karkasse for bedre tilbagemelding.

Karkassen er også blevet opgraderet med Michelin’s såkaldte Amplified Denisity Technology. Det er en kompakt og stiv sammensætning, der skal give maksimalt feedback. 2CT+ Dual Compound ses nu også er nu også på fordækket, så der er hårdt gummi i midten og blødt på siderne både for og bag. 

Michelin Road 6 fås også i GT-version beregnet til dem, der kører på tungere cykler. Standarddækkene leveres i seks dimensioner til fordæk, otte til bagdæk. GT leveres i én dimension for, tre bag.

Annonce

Annonce