Midtjydsk MC i Ikast og KB Motorservice i Skive smelter sammen

Billede presse 008En svær beslutning er taget hos Midtjydsk MC i Ikast. Efter flere år i branchen har Jimmy Madsen valgt at ophøre med sit firma med virkning fra 30. september 2016.

Da Jimmy overtog Midtjydsk MC i 2006, var det planen, at driften skulle være en fælles opgave sammen med hustruen Lotte. På grund af Lottes sygdom kan hun desværre ikke længere være med i det daglige arbejde, og de har derfor besluttet at afhænde firmaet.

Kunderne skal dog ikke føle sig svigtet, for Jimmy og Kaj fra KB Motorservice i Skive har besluttet at slå sig sammen med adresse og navn hos KB Motorservice i Skive, hvor Jimmy vil få det overordnede ansvar for værkstedet.

På grund af stigende efterspørgsel, handel på webshop og mailkorrespondance kræver butik og papirarbejdet mere og mere, og Kaj glæder sig derfor til at kunne overlade det overordnede ansvar for værkstedet til Jimmy.

Det fremtidige team hos KB Motorservice vil bestå af Kaj, Linda og Morten i butikken og Jimmy, Nick og Mateusz på værkstedet.

– Vi ser frem til en spændende 2017-sæson hvor ekspertisen på både teknik, salg og service ikke vil findes stærkere i Midt- og Vestjylland, lyder det fra det nye team i Skive.

Annonce

Annonce