Mobil garage fra Lauge Jensen

Lauge Jensen TenderDe rige har mange udfordringer. Hvor parkerer man f.eks. sin Lauge Jensen-motorcykel på luksusyachten, mens man cruiser ved Rivieraen? Og hvordan får man lige bakset custom-maskinen i land, når man har lagt til kaj i Monacos lystbådehavn? Svaret er en specialdesignet container, som med bådens kran kan løftes ind på land og tilbage igen (se videoen).

Containerens design matcher tidens eksklusive motorbåde, men kan formgives individuelt efter kundens ønsker og smag, og der er naturligvis teak med gummifuger på dørken og andre fornemme detaljer. Lauge Jensen-containeren bygges på Horsens Yachtværft, og den kan andet og mere end at opbevare en motorcykel.

– Motorcykel-containeren kan også bruges som udendørs bar og har bl.a. køler og gelænder, hvis du får for meget indenbords, siger chef for Horsens Yachtværft Søren Buhl til websitet minbaad.dk.

Vi kender ikke prisen, men det er godt set af Lauge Jensen at udvide tilbehørsprogrammet til de custombyggede motorcykler med en mobil garage i luksusudgave.

Annonce

Annonce

Screenshot