Mød Luis Castilla på Moesgaard Museum fredag den 17. juli

DiscoverMore_LuisCastilla7Luis Castilla, der fik drømmejobbet som motorcykelkører på Harley-Davidson Discover More 2015 Tour, kommer til Aarhus fredag d. 17. juli, hvor han gør stop ved Moesgaard Museum på sin Street Glide Special.

Discover More Tour startede i London den 26. maj, og når han kommer til Aarhus, har han allerede tilbagelagt mere end 10.000 km og været på motorcyklen i næsten otte uger gennem England, Spanien, Frankrig, Schweiz, Italien, Montenegro, Kroatien, Slovenien, Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Sverige, Norge og nu altså Danmark.

Idéen med Discover More Tour er at udforske og opleve spektakulære veje rundt i Europa, og derfor har organisationen bag planlagt en særlig rute, hvor de guider Luis på en smuk rute ud til Moesgaard Museum. Alle er velkomne til at deltage.

Turen starter fra CAP’s Harley-Davidson på Lystrupvej i Risskov fredag kl. 9, og derfra går ruten ned forbi havnen og langs Strandvejen, hvor man følger den naturskønne Margueritrute gennem skoven ud til Moesgaard Museum.

På Moesgaard vil der være en lille event fra kl. 10 til 11, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til Luis Castilla og høre lidt mere om hans spektakulære tur. Den skønne tur fortsætter kl. 11, hvor der køres mod Norsminde, Saksild, Odder og Skanderborg, hvor det danske følge siger farvel til Luis Castilla, der fortsætter turen mod Hamburg. Discover More slutter den 4. august på Harley-Davidson’s europæiske hovedkontor i Oxford.

Castilla bliver fulgt af et professionelt filmhold, som fanger alle de særlige øjeblikke på turen. Luis’ oplevelser deles på de sociale medier og på hans særlige blog http://blog.greatestrides.eu/, der er at finde på websitet www.greatestrides.eu.

Websitet giver også kørere fra hele Europa mulighed for at uploade og dele deres egne bedste ture med andre touring entusiaster. Det er et online samlingssted, der er skabt af motorcykelkørere for at give motorcykelkørere mulighed for at udforske og opleve fantastiske ruter og steder rundt om i Europa, uanset hvilken motorcykel eller hvilket motorcykelmærke, du kører på.

Se mere om Discover More Tour på www.greatestrides.eu.

Annonce

Annonce

Screenshot