Moderigtig street-vildskab: Ducati Streetfighter V4 S Supreme

I samarbejde med amerikanske, livsstilsorienterede skater-brand Supreme lancerer Ducati nu deres første specialudgave af Streetfighter V4 S. Den italienske designer Aldo Drudi står bag sammensmeltningen mellem markedets vildeste streetfighter med 208 hk i V4-motoren og det New York-baserede mærkes rød/hvide logo. Og Drudi har givet den gas med røde Brembo-calipere og specialdesign på de smedede alufælge, på det tofarvede sæde og på sædeskallen bag.

Supreme, der også arbejder sammen med det franske modehus, Louis Vuitton, har givet deres skateboards, t-shirts, tasker m.m. eksklusivitet ved at producere dem i begrænset oplag, og den specialdesignede Ducati bygges naturligvis også i en mindre, nummereret serie. Hvor mange eksemplarer, der er tale om, fortæller Ducati dog ikke noget om.

Ducati Streetfighter V4 S Supreme leveres i trækasse, og køberen kan fuldende ejerskabet med bl.a. en Arai-hjelm, en målsyet Dainese-heldragt og -læderjakke samt et par Spidi-handsker – alt sammen med matchende design fra Drudi Performance.

Annonce

Annonce

Screenshot