Moto Guzzi opdaterer V85 TT og V85 TT Travel

Året 2021 har en ganske særlig betydning for Moto Guzzi, som i denne sæson kan fejre 100-års fødselsdag. Et århundrede med tradition, lidenskab og sjælfulde motorcykler, der altid er bygget i Mandello del Lario.

Stort set siden vi sagde farvel til “Pålægsmaskinen”, har Moto Guzzi’er haft 2-cylindrede motorer med krumtappen liggende på langs. Og den ikoniske V2’er optræder friskere end nogensinde i allroaderen V85 TT, som ikke desto mindre bliver opdateret til 2021 med de væsentligste ændringer på motoren. 

Trækkraften er forbedret i bund og mellemområde takket være ændringer på knastløft og -timing samt motorens styring. Elektronikken rummer to nye riding modes, så du udover Street og Rain får programmerne Sport og Custom, som du selv komponerer. Alle programmerne spiller sammen med V85’erens traction control, ABS’en og ride by wire-indsprøjtningens gasrespons.

Cruise control og TFT-display i farver er standard. Som ekstraudstyr fås Moto Guzzi MIA, italienernes multimedieplatform, der gør det muligt at slutte din smartphone til motorcyklen og udvide instrumentpanelets funktioner.

Til 2021-ændringerne hører også nye egerhjul med slangeløse dæk, der sparer 1,5 kg uaffjedret vægt. Den slags gør godt for køreegenskaberne.

Samme opdateringer gælder touringudgaven V85 TT Travel med plexiskærm, sidetasker fra Urban-serien samt LED-hjælpelys og styrvarme.

Annonce

Annonce