MOTORRAD Danmark bliver til Bike powered by Motorrad

Når du fremover henter dit motorcykelblad i den lokale kiosk, hedder vi ikke længere MOTORRAD Danmark, men Bike powered by Motorrad – i daglig tale Bike Danmark. Fra og med nummer 1/2021, der udkommer den 4. februar, bliver vi fuldbyrdet medlem af den nordiske Bike-familie, som udkommer i Sverige, Norge og Finland.

Vi vil dog fortsat arbejde sammen med den tyske redaktion, og selvfølgelig vil vi værne om arvesølvet og bibeholde MOTORRAD’s værdsatte og højt respekterede tests af dæk, mc-tilbehør og -beklædning, gruppetests af motorcykler og de unikke langdistancetests over 50.000 km.

Men i det nye blad kombinerer vi den nidkære seriøsitet fra MOTORRAD med ungdommeligheden, vildskaben og eventyrlysten fra Bike. Bladets format og udgivelsesfrekvens på seks numre årligt ændrer vi ikke på.

Hvis du ønsker at abonnere, kan vi tilbyde to forskellige intro-løsninger: For 459 kr. får du 6 numre af Bike plus to bonusnumre oveni. Og for 99 kr. får du 2 numre af Bike Danmark.

Når du abonnerer på det trykte Bike powered by Motorrad, får du samtidig adgang til online-udgaven af bladet. Ikke kun det seneste nummer, men også tidligere udgaver.

Klik her for bestilling af abonnement.

Annonce

Annonce

Screenshot